Villmarkspanel

Innvendig villmarkspanel og utvendig villmarkskledning i furu gir et røft utseende og passer godt inn i naturen. Standard bredde på bordene har toppmål fra 20 – 29 cm, men vi kan levere både bredere og smalere bord. All liggende villmarkspanel leveres med en rettskjært side.

Utvendig villmarkspanel leveres med 32mm eller 25mm tykkelse. Innvendig villmarkspanel leveres med 28mm eller 21mm tykkelse.

Underligger til stående villmarks panel leveres vanligvis i 7″ bredde, men vi kan også levere andre bredder hvis det er ønskelig.

Hos Hallingsag har vi en spesialbygd maskin som vi bruker til å frese bordene. Denne maskinen kopierer den naturlige formen på bodrene selv om vi snur kanten. Fresen har en buet form, som fører til at den er svært naturtro.

Vi leverer også spetapanel eller spetakledning. Dette er kledning og panel skjært etter stokkens naturlige avsmaling med ulike bredder, som gir et svært variert og virkningsfullt utseende.
Dette er den gamle måten å utnytte materialene på, og kan ofte ses brukt i himling i eldre tømmerhus, og som stående kledning for å kle inn svalganger i fronten på stabbur og stolpehus.

Speteborda kan leveres med not og fjær eller med slett kant.

 

Ta kontakt for forslag og pristilbud »

Flere produkter

Kledning og panel

Kledning og panel

Vi kan levere mange typer kledning og panel. Både når det gjelder tykkelse, bredder og profiler.

les mer
Takåser

Takåser

Takåsene blir levert ferdig avrettet for taktro og barket eller ferdig høvlet. Om ønskelig, skjært for møne.

les mer
Laftetømmer

Laftetømmer

Blir levert med sagskur på 2 eller 4 sider, og ferdig høvlet om ønskelig.

les mer

Pin It on Pinterest

Share This

Liker du Hallingsag?

Del denne siden med dine venner!