Din leverandør av spesialtrelast

Hallingsag AS ligger i Votndalen i Ål Kommune. I 1995 startet Øystein Thue med sagbruk på garden sin.
I januar 2004 ble Vemund Gudbrandsgard med som medeier og daglig leder. Sagbruket skiftet da navn til Hallingsag AS.

Øystein har svennebrev i tømrerfaget, og har også flere år som selvstendig næringsdrivende tømrer bak seg.

Vemund har tidligere arbeidet som anleggsleder på bygg, og som selvstendig næringsdrivende tømrer. Han har og mesterbrev i tømrerfaget, samt teknisk fagskole i byggfag.

Firmaet har nå 7 heltidstidsansatte samt 4 deltidsansatte. Omsetningen har steget jevnt fra ca 3 mill. i 2004 til en foreløpig topp på litt over 12 mill. i 2017.

Hallingsag har utviklet seg til å bli en vesentlig aktør på makedet innenfor laftetømmer og annen trelast som naturlig hører innunder det. Etterhvert har også mange typer kledning og innvendig panel blitt en vesentlig del av vår omsetning.

Vi disponerer nå et areal på ca 40 dekar og har siden oppstarten investert i mye nytt utstyr. Bl a to Kara sirkelsager, en Serra bandsag, div. høvler og fresemaskiner, samt tre Cat hjullastere. I 2007 innvesterte vi i barkeanlegg, og i 2009 gikk vi til innkjøp av vakumtørke. Den har kapasitet til ca. 1600m 8″ laftetømmer. Vi har også spesialbygd en maskin for fresing av villmarkspanel. I 2017 ble ei ny tørke bygd i samarbeid med Wopas og det ble investert i ny tørrkløyve og høvel.

Våre samarbeidspartnere »

Samarbeidspartnere

Pin It on Pinterest

Share This

Liker du Hallingsag?

Del denne siden med dine venner!